Voorbeschouwing Feyenoord - VVV-Venlo (18-11-2017)

Voorbeschouwing Feyenoord - VVV-Venlo
Feyenoord zit in de hoek waar de klappen vallen. Nog steeds. Uit bij ADO Den Haag kwamen de Rotterdammers al in de vierde minuut op voorsprong, maar werd het uiteindelijk 2-2. Giovanni van Bronckhorst is kind van de club en maakte Feyenoord vorig seizoen kampioen. Dat is zijn redding, want in alle andere gevallen zou de druk op hem groter en grote beginnen te worden. Het is relatief rustig in Rotterdam waar men al niet meer wil geloven in een herhaling van het feest van afgelopen lente.

VVV-Venlo wilde afgelopen speelronde graag winnen van directe opponent NAC Breda. Echter, in de wedstrijd leek het daar geen moment op. Nu heb je natuurlijk twee ploegen nodig om een fatsoenlijk voetbalwedstrijd te spelen en NAC gaf ook niet thuis. Een bloedeloze 0-0 was het resultaat. Tegen Feyenoord zal VVV-Venlo met meer durf moeten spelen om een resultaat te behalen. Want Feyenoord is misschien niet in topvorm: het blijft De Kuip.

Na de afgelopen zes onderlinge ontmoetingen tussen deze twee clubs kon VVV-Venlo drie keer juichen. Dat was echter wel twee keer in Limburg. De laatste ontmoeting in De Kuip was in 2015. Ook toen won VVV. Gezien de huidige vorm van Feyenoord kan dit herhaald worden…

Een lastige wedstrijd om te voorspellen. Desalniettemin gaan wij voor een gelijkspel: 1-1.
0
Shares