Voorbeschouwing Feyenoord - Willem II (27-08-2017)

Voorbeschouwing Feyenoord - Willem II
Feyenoord kende een competitiestart zoals het de landskampioen betaamt: twee keurige overwinningen.

Wel moet gezegd dat de uitslagen (2-1 tegen FC Twente en 0-1 tegen Excelsior) nog niet erg overtuigend waren. Daar moet komend weekend maar eens verandering in komen als Willem II op bezoek komt in De Kuip. Goed nieuws voor de Rotterdammers is dat Boëtius na zijn terugkeer het net snel heeft gevonden. Aan het kind van de club zal dat ongetwijfeld veel vertrouwen geven.

De Brabantse ploeg van Erwin van de Looij speelde in speelronde 2 zonder veel inspiratie tegen FC Utrecht. Al na acht minuten stond de club uit de Domstad met 2-0 voor. Omdat Utrecht het daarna welletjes vond bleef het daarbij. Dit tot opluchting van Willem II dat met weinig bezieling speelde en zelfs na 20 minuten al wisselde. Op voetbalgebied leek er weinig sprake te zijn van een strijdplan. Op dit moment vinden we de club uit Tilburg dan ook met nul punten op de vijftiende plek in de eredivisie.

In de afgelopen zes ontmoetingen tussen Feyenoord en Willem II werd het twee keer gelijkspel. In de overige wedstrijden wonnen de Rotterdammers. Wij verwachten dat dat komend weekend weer zal gebeuren en dat Feyenoord tegen Willem II het net beter weet te vinden: 3-0.
0
Shares