Voorbeschouwing Heracles Almelo - PSV (21-01-2018)

Heracles Almelo - PSV

In een schitterende omgeving werkte Heracles het trainingskamp af in de Spaanse zon. Al was deze op de eerste dag ver te zoeken. Toch laat een tukker zijn humeur daar niet door verpesten. Er is nog zoveel moois op de wereld. Dat Pelupessy vooralsnog in Almelo blijft is zo’n voorbeeld van iets moois. Er is wel interesse, maar Heracles ziet een vertrek van de populaire speler niet zitten. Overigens kun je je afvragen of het ook verstandig is om spelers te verkopen: zo stabiel is de selectie van de club uit Almelo ook weer niet.

Stabiel is de selectie van PSV wel. Nog steeds gaan de Eindhovenaren fier aan de leiding in de eredivisie. Soms kraakt het een beetje en loopt de ploeg van Philip Cocu een krasje op, maar altijd is er weer die weg omhoog die PSV weet te vinden. Dat is knap. PSV zal dan ook niet erg wakker liggen van het bezoek aan Heracles in Almelo, al ging het daar in het verleden ook wel eens mis. In 2015, bijvoorbeeld, won Heracles met 2-1 in eigen huis.

Verder zien we toch vooral overwinningen voor de Brabanders als we kijken naar de onderlinge duels tussen deze clubs. In eigen huis won PSV eerder dit seizoen met 3-0.

Ook nu zal PSV winnen. Wij vullen 0-2 in.

0
Shares