Voorbeschouwing NAC Breda - Ajax (18-11-2017)

Voorbeschouwing NAC Breda - Ajax
NAC Breda speelde de afgelopen weken twee keer gelijk. Eenmaal uit tegen FC Utrecht en eenmaal thuis tegen VVV-Venlo. NAC heeft geen wonderploeg, maar met strijd kun je het tegenstanders moeilijk maken. De thuiswedstrijd tegen Ajax, met een fanatieke supportersschare achter de ploeg van Stijn Vreven, kan een leuke test worden.

Ajax speelde afgelopen speelronde in eigen huis tegen FC Utrecht. Het verloor met 1-2 maar kreeg in de slotfase ook kansen op de gelijkmaker. Supporters bij Ajax begrijpen niet altijd de keuzes van trainer Marcel Keizer. Zo hoopte men op de tribunes op een invalbeurt van de makkelijk scorende Klaas Jan Huntelaar tegen Utrecht, maar bleef de routinier de hele wedstrijd op de bank. We hebben het al eerder gehad over Younes. Een blaffende hond die niet bijt. Zijn acties hebben we nu ook wel gezien. Tijd voor rendement aan die linkerkant!

Als Ajax zijn normale niveau haalt wint het in Breda. Neres was ook tegen FC Utrecht een positieve uitzondering en zal het Brabantse publiek willen vermaken met een paar leuke acties. Uitslag: 3-1.
0
Shares