Voorbeschouwing NAC Breda - FC Twente (12-12-2017)

Voorbeschouwing NAC Breda - FC Twente
Deze doordeweekse speelronde wordt geopend door NAC Breda en FC Twente die op dinsdagavond om half zeven aftrappen. Jammer dat veel Twentse supporters deze wedstrijd zullen moeten missen, want dit kan zomaar een leuke pot voetbal worden. Het verschil tussen NAC (15e) en FC Twente (18e) is slechts drie punten, dus deze wedstrijd is belangrijk voor beide ploegen.

NAC speelde afgelopen vrijdag gelijk tegen rivaal Willem II en heeft meer punten nodig om uit de gevarenzone te komen. Dit is geen gemakkelijke opgave voor het team van Stijn Vreven dat bij vlagen best aardig speelt, maar moeite heeft met het afmaken van kansen.

Het verhaal van FC Twente is bekend. Na het financiële drama van vorig jaar moet de club uit Enschede sportief pas op de plaats maken. Gertjan Verbeek werd binnen gehaald om punten bijeen te sprokkelen, maar is daar tot nog toe slechts matig succesvol in gebleken. Afgelopen weekend bleek ADO Den Haag in de Grolsch Veste te sterk.

De laatste twee onderlinge ontmoetingen tussen deze twee clubs eindigden in een gelijkspel. Wij denken dat dit dinsdagavond ook kan gebeuren: 2-2.
0
Shares