Voorbeschouwing NAC Breda - PSV (20-08-2017)

Voorbeschouwing NAC Breda - PSV
NAC Breda had zich de terugkeer in de eredivisie heel anders voorgesteld. De ploeg van Stijn Vreven stond afgelopen weekend al na een half uur spelen met 3-0 achter op bezoek bij Vitesse.

In de tweede helft ging het beter en wist Ambrose de Brabantse eer te redden. Eindstand: 1-4. De feestvreugde was groot toen NAC in het voorjaar wist te promoveren. Maar al snel maakte de blijdschap plaats voor realiteitszin. Met een aantal huurlingen van Manchester City hoopt de ploeg uit Breda zich dit seizoen veilig te spelen.

Over de uitschakeling van PSV in de Europa League is al veel gezegd. Niet iedereen had verwacht dat de Eindhovenaren na de eerste speelronde drie punten hebben verzameld. Toch gebeurde het in een leuke wedstrijd tegen AZ. Spits Hirving Lozano gaf meteen zijn visitekaartje af en kwam tot scoren terwijl nieuwbakken aanvoerder Marco van Ginkel een prima wedstrijd speelde. Toch moet gezegd worden dat PSV niet de uitstraling van een kampioensploeg heeft. Maar wat niet is kan nog komen.

Van de laatste zes wedstrijden tegen PSV wist NAC er een te winnen, dat was wel in eigen huis. Maar tijden veranderen en PSV zal waarschijnlijk drie punten meenemen uit Breda. Wij voorspellen een droge 0-2.
0
Shares