Voorbeschouwing NAC Breda - Sparta Rotterdam (25-08-2017)

Voorbeschouwing NAC Breda - Sparta Rotterdam
NAC Breda kent als promovendus een stroeve competitiestart.

Hoewel de ploeg van trainer Stijn Vreven in de wedstrijd tegen PSV vol passie en strijd speelde, kwam de ploeg voetballend duidelijk tekort. Dat is tegen een traditionele topclub als PSV natuurlijk geen schande, maar de thuiswedstrijd tegen Sparta zal in het westen van Brabant toch omcirkeld staan als mogelijke tegenstander om punten van te pakken.

De Rotterdamse traditieclub Sparta kende een redelijke competitiestart. Hoewel het zich eerst verslikte in VVV-Venlo, werd er afgelopen weekend op keurige wijze gelijkgespeeld tegen PEC Zwolle (1-1). De ploeg van trainer Alex Pastoor zal er ook op gebrand zijn de eerste driepunter binnen te slepen. Dat kan dus een boeiende ontmoeting worden in Breda op vrijdagavond.

In de afgelopen zes ontmoetingen was er vier keer sprake van gelijkspel. Eén keer won NAC en ook Sparta wist een keer te winnen in Breda. Vanwege het thuisvoordeel en de passie die zowel de ploeg als het publiek kunnen uitstralen gokken wij op een kleine overwinning voor de Brabanders: 1-0.
0
Shares