Voorbeschouwing NAC Breda - VVV Venlo (27-01-2018)

NAC Breda - VVV Venlo

NAC en VVV sluiten de zaterdagavond af met een onderling duel in Breda. Voor NAC breken spannende tijden aan. Het wordt de komende weken alles of niets om nacompetitie te ontlopen. Trainer Stijn Vreven is natuurlijk wel de perfecte man om die passie en inzet te prediken en iets los te maken bij de spelersgroep. Het is de vraag of het hem lukt… Tegen VVV is NAC in elk geval verzekerd van de steun van een vak vol vrouwelijke supporters.

VVV Venlo verraste vriend en vijand door de vergeten voetballer Romeo Castelen naar de eredivisie te halen. En hij speelde nog aardig ook afgelopen weekend. VVV gaat dit seizoen niet meer in de problemen komen, maar ook niet serieus mee doen om een prijs. Dat is natuurlijk helemaal niet erg. Sterker nog, een prima prestatie van de ploeg van Maurice Steijn.

Als we kijken naar de laatste zes onderlinge duels tussen deze twee ploegen, zien we dat NAC slechts een keer wist te winnen en VVV drie keer. Ook dit seizoen lijkt VVV iets sterker. Toch hangt er misschien wel een Brabants stuntje in de lucht.

Daarom voorspellen wij een overwinning voor NAC Breda: 1-0.
0
Shares