Voorbeschouwing PSV - ADO Den Haag (16-12-2017)

Voorbeschouwing PSV - ADO Den Haag
De beoogd landskampioen begint scheurtjes te vertonen. Eerst was er de oorwassing in Amsterdam, maar erger nog was het gelijkspel dat de Eindhovenaren overhielden aan de uitwedstrijd tegen het aanzienlijk zwakkere FC Groningen. Opvallend was dat het middenvelders Van Ginkel en Ramselaar waren die verantwoordelijk waren voor de Brabantse goals. Het loopt even niet bij het team van trainer Philip Cocu. Dat kan, maar het moet niet te lang duren. Een wedstrijd tegen het lager geklasseerde ADO Den Haag kan daarom even prettig zijn. Tenminste, als je wint…

ADO Den Haag kunnen we bestempelen als een ploeg in vorm. Trainer Alfons Groenendijk heeft het aardig op de rit in Den Haag en staat momenteel op een keurige achtste plaats in de eredivisie. Dat is ondermeer te danken aan Nasser Elkhayatie die wekelijks de groen-gele harten sneller laat kloppen. Het is voor ADO Den Haag te hopen dat Elkhayatie niet in de winterstop naar een grotere club wil verhuizen. De bestuurlijke rust is (even) teruggekeerd in Den Haag, en daarmee komen ook de prestaties.

PSV is natuurlijk wel sterker dan ADO Den Haag, maar vorm kan een hoop doen. Toch denken wij dat PSV in eigen huis zal winnen: 2-0.
0
Shares