Voorbeschouwing PSV - FC Twente (05-11-2017)

Voorbeschouwing PSV - FC Twente
PSV is nog steeds koploper van de eredivisie en vooralsnog de sterkste ploeg. Dat spelers als Lozano en Locadia (LoLo) doorbreken is daar debet aan. Locadia scoorde afgelopen weekend nog tweemaal in de Gelredome waar Vitesse de tegenstander was. Hij scoorde er trouwens ook nog een in eigen doel. Philip Cocu is de gevierde man in Eindhoven. En dat is, na een zwakke start, knap.

Gertjan Verbeek wil de gevierde man worden in Enschede. Daar werd hij zondagavond aangesteld als trainer van FC Twente. Het is zijn eerste Nederlandse klus na een aantal jaren in Duitsland. FC Twente heeft een rare ploeg. Bij vlagen wordt er aardig gespeeld (thuis tegen Utrecht) maar soms lijkt het helemaal nergens op. Deze wisselvalligheid moet er uit. Verbeek is een trainer met een duidelijke visie, dus hij kan zomaar eens de juiste man op de juiste plaats zijn komende tijd.

Hoewel de laatste twee ontmoetingen tussen deze ploegen in gelijkspel eindigden verwachten wij dat PSV komend weekend in eigen huis de goede reeks gevolg gaat geven.

Gertjan Verbeek zal dus nog even moeten wachten op succes bij de Tukkers. Uitslag: 3-0.
0
Shares