Voorbeschouwing PSV - Heracles Almelo (22-10-2017)

Voorbeschouwing PSV - Heracles Almelo
Koploper PSV speelt komend weekend thuis tegen Heracles Almelo. De Eindhovenaren doen het gewoon goed. Waar trainer Philip Cocu twee maanden geleden nog onder vuur lag, wordt hij nu genoemd als bondscoach van de toekomst. Het kan verkeren in voetballand. Maar PSV is de terechte koploper. Het won afgelopen weekend nog met 2-5 van VVV Venlo na een hele goede tweede helft. Leuk voor de Brabanders was ook het debuut van talent Mauro Junior die ook nog een doel trof. De nieuwe Romario?

De bezoekende club is Heracles. De club uit Almelo bezet momenteel de dertiende plaats in de eredivisie. Trainer John Stegeman moet inmiddels een beetje aan het twijfelen zijn geslagen. Het is bij Heracles allemaal niet meer zo sprankelend als voorheen, hoewel er afgelopen weekend uitstekend werd gespeeld tegen Vitesse. Het gelijkspel van 1-1 was niet terecht: Heracles had moeten winnen. Opvallend is overigens dat Chris Peterson bij Heracles weinig aan spelen toe komt. Als de Zweed invalt gebeurt er altijd iets. Dus Stegeman…

We kunnen er een uitgebreide analyse op loslaten. PSV is gewoon de favoriet in dit duel. Wij voorspellen een 4-0 overwinning voor de Eindhovenaren.

Wij voorspellen een 4-0 overwinning voor de Eindhovenaren.
0
Shares