Voorbeschouwing PSV – NAC Breda (31-03-2018)

PSV – NAC Breda

PSV kreeg onlangs een flinke optater van Willem II door met grote cijfers te verliezen. Dat moest anders. Daarom wonnen de Eindhovenaren afgelopen zaterdag met 3-0 van VVV-Venlo. Daar was wel eerst een rode kaart voor Seuntjens voor nodig. Daarna Marco van Ginkel (twee keer) en Lozano voor PSV en was het feest in Eindhoven. Groots was het ook ditmaal niet. Maar punten zijn punten. PSV is nog steeds de ploeg die de grootste kans maakt op het landskampioenschap. Ondanks alles…

NAC Breda leek goed op weg om de degradatiezorgen af te wenden, maar een nederlaag tegen Roda JC gooide roet in het eten. Kind van de rekening was vervolgens FC Twente dat nu drager van de rode lantaarn is. NAC staat nu vijftiende in de eredivisie en moet nog aan de bak om de nacompetitie te ontlopen. Een uitwedstrijd tegen koploper PSV is dan niet echt een prettig vooruitzicht.

Ook de cijfers spreken in het voordeel van PSV. Van de afgelopen zes onderlinge duels tussen deze twee clubs wonnen de Eindhovenaren er vijf.

Wij gaan er vanuit dat PSV ook nu van NAC wint: 2-0.
0
Shares