Voorbeschouwing Roda JC - FC Twente (20-01-2018)

Roda JC - FC Twente

Roda JC staat nog steeds op de vervelende laatste plek in de eredivisie. Maar het is wel terecht. Ondanks de goede bedoelingen van trainer Molenaar zit er weinig anders in. Het wordt wederom een degradatiestrijd in Kerkrade. Positief is wel dat huurling Simon Gustafson het seizoen afmaakt bij Roda JC. Hij had de mogelijkheid in de winterstop terug te keren naar zijn werkgever Feyenoord. Echter, men besloot Gustafson in Limburg te houden. Roda JC kan echter nog wel wat versterkingen gebruiken. Vindt men nog een potje met geld?

FC Twente stuntte in de beker door Ajax uit te schakelen na strafschoppen. De tukkers luidden hiermee de val van Marcel Keizer in. Leuk voor Gertjan Verbeek. Maar de kille waarheid is wel dat FC Twente nog steeds op de zestiende positie in de eredivisie staat en nacompetitie wil ontlopen. Kortom: het moet beter in Enschede. Als Oussama Assaidi de boel op sleeptouw neemt kan dat realiteit worden, maar het moet echt beter in de Grolsch Veste.
In het verleden was FC Twente meestal te sterk voor Roda JC. Eerder dit seizoen won Twente thuis met 3-0 van de ploeg uit Kerkrade.

Ook uit zal Twente, zo kort na de winterstop, winnen. Wij gaan uit van: 0-2.
0
Shares