Voorbeschouwing SC Heerenveen - Vitesse (22-10-2017)

Voorbeschouwing sc Heerenveen - Vitesse
Heerenveen speelt in het Abe Lenstra Stadion tegen Vitesse. Dit is nu zo’n affiche waar de Nederlandse voetballiefhebber blij van wordt. Heerenveen speelt leuk, fris en aanvallend. Afgelopen zaterdag werd er dan wel verloren van FC Utrecht (3-1) in de Galgenwaard, toch blijft Heerenveen een leuke ploeg om rekening mee te houden. Het staat ook eigenlijk iets te laag met een zesde positie.

Tegenstander Vitesse vinden we terug op plek vier. De Arnhemmers hebben slechts een punt meer dan de Friezen. Dus dat kan leuk en spannend worden. Vitesse speelde afgelopen weekend wel gelijk. Het was aan Bryan Linssen te danken dat het in Almelo nog 1-1 werd tegen Heracles. Maar de ploeg van Henk Fraser doet het prima.

Twee ploegen die leuk voetbal spelen en op papier ontzettend aan elkaar gewaagd zijn. Voorspellen is dan niet eenvoudig. Een kijkje in het verleden levert een positief resultaat voor Vitesse op. Van de zes afgelopen onderlinge ontmoetingen wist Heerenveen er niet één te winnen. Driemaal werd het gelijkspel en drie keer trokken de Arnhemmers aan het langste eind. En nu? Gelijkspel is het meest voor de hand liggend: 1-1.

En nu? Gelijkspel is het meest voor de hand liggend: 1-1.
0
Shares