Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - PEC Zwolle (20-08-2017)

Voorbeschouwing Sparta Rotterdam - PEC Zwolle
Sparta had zich de competitiestart vast leuker voorgesteld. Het leek met promovendus VVV-Venlo geen al te zware tegenstander te hebben getroffen voor de seizoensouverture.

Eenmaal in Limburg aangekomen bleek dat de zaken toch anders lagen. VVV won vrij eenvoudig met 3-0. De ploeg uit Rotterdam maakte onlangs bekend niet verder te gaan met Mathias Pogba. Of dat verstandig is moet blijken. Om niet te degraderen heb je doelpunten nodig. En dat kan dit seizoen weleens een probleem worden voor de kasteelclub.

PEC Zwolle is de volgende tegenstander van Sparta. De ploeg van John van ’t Schip won in de eerste competitieronde in een leuke wedstrijd met 4-2 van het Limburgse Roda JC. Ondanks een achterstand was Zwolle in de tweede helft duidelijk de betere ploeg en bleken de drie punten vrij eenvoudig in eigen huis te blijven.

Sparta – PEC Zwolle bleek vorig seizoen een leuk doelpuntenfestijn waarin Zwolle aan het langste eind trok (2-3). In vijf eerdere ontmoetingen won Sparta twee keer. Zwolle was drie keer succesvol tegen de Spartanen. Het is niet te verwachten dat het komend weekend anders zal zijn. Wij voorspellen: 0-2.
0
Shares