Voorbeschouwing Sparta Rotterdam – PSV (10-02-2018)

Sparta Rotterdam – PSV

Sparta had woensdagavond tegen FC Utrecht misschien wel recht op meer dan het kreeg. De ploeg van Dick Advocaat maakte het Utrecht bij vlagen knap lastig en had aan het begin van de tweede helft zelfs overwicht. Met de haven in zicht strandden de Rotterdammers alsnog toen de Duitse Gortler de enige goal van de wedstrijd maakte in de achtentachtigste minuut. Sparta staat nog steeds op de laatste plaats in de eredivisie.

Op de eerste plaats vinden we PSV nog steeds terug. Het verhaal is inmiddels bekend. Het spel is niet altijd goed of bruisend, maar er worden wel punten gehaald. Ook afgelopen woensdag was dat het geval. Lozano was de matchwinner in een duel dat in 1-0 eindigde. Tegenstander van de avond was Excelsior. Als voetballiefhebber begin je toch te snakken naar een kampioenskandidaat die goed voetbal laat zien en elke tegenstander de wil op kan leggen. Dat doet PSV dus niet, maar het wint wel.

Ook komend weekend zal PSV wel winnen. Immers, de ploeg van Cocu is beter dan de ploeg van Advocaat, die ook als trainer van de Eindhovenaren werkzaam was in het verleden.

Maar of het eindelijk de walk-over wordt waar we op wachten wagen wij te betwijfelen: 0-2.
0
Shares