Voorbeschouwing VVV – FC Groningen (16-02-2017)

VVV – FC Groningen

VVV Venlo speelde afgelopen weekend gelijk tegen AZ. Een knappe prestatie van de ploeg van Maurice Steijn die, we zeggen het nog maar eens, net gepromoveerd is en zich moeiteloos staande houdt in de eredivisie. Bovendien heeft de ploeg met Unnerstal een verrassing in de gelederen. Het is opmerkelijk hoe goed de doelman van de Venlonaren elke week is. Als VVV dit elftal bij elkaar kan houden zou er zomaar een subtopper kunnen ontstaan in Venlo.

Bij FC Groningen is het tijd voor de zoveelste rel. Lars Veldwijk, al eerder genoemd in de kwestie Mahi, is nu de man in opspraak. De spits die eerder voor FC Utrecht en PEC Zwolle speelde, schijnt een invalbeurt te hebben geweigerd. Zelfs sprak hij dit via social media tegen. Het zal de vertrekkende trainer Ernest Faber niet gelukkig stemmen. Over Faber gesproken: het is de vraag of hij het seizoen af gaat maken bij FC Groningen. De naam van zijn opvolger zingt ook al enige tijd rond: Danny Buijs.

De wedstrijd tussen VVV-Venlo en FC Groningen was lang een wedstrijd die Groningen op papier makkelijk moest winnen, maar dit seizoen is dat nog niet zo zeker. FC Groningen heeft nog maar weinig voldoendes gehaald dit seizoen.

Daarom is VVV favoriet: 2-0.
0
Shares