Voorbeschouwing VVV-Venlo - Ajax (27-08-2017)

Voorbeschouwing VVV-Venlo - Ajax
VVV-Venlo vinden we op een zeer verrassende vierde plaats op de ranglijst.

De Limburgse formatie van trainer Maurice Steijn laat zien dat je als promovendus met aardig voetbal punten kunt pakken en kan dit seizoen wel eens de gunfactor krijgen. Opvallend is het spel van Vito van Crooij. De aanvaller weet het net goed en fraai te vinden. Voetballend zal de ploeg op langere termijn tekort komen om zich vroeg veilig te spelen, maar een goed begin is het halve werk. Vorig weekend behaalde VVV-Venlo nog een uitstekende overwinning op FC Twente.

Ajax won vorige week thuis van FC Groningen en hoopt het lek boven te hebben. Opvallend was dat Kasper Dolberg niet in de basis stond bij de Amsterdammers die vervolgens door Klaas Jan Huntelaar bij de hand genomen werden. Op weg naar de overwinning was ook een andere routinier trefzeker: Lasse Schone maakte op prachtige wijze de 3-1 waarmee de ploeg van trainer Marcel Keizer de eerste punten binnen haalde.

In de afgelopen zes ontmoetingen werd het eenmaal gelijkspel. De overige vijf wedstrijden werden gewonnen door Ajax dat normaliter weinig moeite met VVV-Venlo zal hebben.

Wij voorspellen dan ook een overwinning voor de Amsterdammers, maar wel een kleine: 1-2.
0
Shares