Voorbeschouwing VVV-Venlo - Feyenoord (04-02-2018)

VVV-Venlo - Feyenoord

VVV-Venlo vinden we terug op de tiende positie in de eredivisie. Afgelopen weekend nog won het van NAC Breda. Thy was de doelpuntenmaker. Verder mag heel Venlo doelman Unnerstall dankbaar zijn, want hij sleepte zijn team door de Bredase aanvalslust heen. VVV-Venlo zal heel graag willen stunten en plaatsing voor de Play Offs willen bewerkstelligen, maar daarvoor komt de ploeg van Maurice Steijn nog tekort. VVV heeft echter een uitstekende prestatie geboekt dit seizoen.

Bij Feyenoord lijkt alles te draaien om Van Persie. Gezien de imposante loopbaan van de Rotterdammer is dat niet gek, maar laten we niet vergeten dat Feyenoord nog meer spelers heeft. Ook zij verdienen aandacht. Misschien moeten zij zelfs meer aandacht krijgen om beter te worden. Niet Robin van Persie, maar Dylan Vente heeft de toekomst. En daar raken we aan de kern van het probleem: leeft Feyenoord te veel in het prachtige verleden? In elk geval gaat het dit seizoen geen kampioen meer worden.

VVV-Venlo speelt thuis tegen Feyenoord en hoeft het dus niet op te nemen tegen die imposante Kuip. Dat kan nogal schelen, maar dan nog hebben de Rotterdammers een betere ploeg met een gretige El Ahmadi als motor.

Daarom wint Feyenoord in Limburg: 0-2.
0
Shares