Voorbeschouwing Willem II - PEC Zwolle (16-12-2017)

Voorbeschouwing Willem II - PEC Zwolle
Willem II doet het, we zeggen het nog maar een keer, boven verwachting. Het sterke Vitesse in het Gelredome op een gelijkspel houden is knap en Willem II deed het afgelopen week. Het is in Tilburg zonneklaar wie de oorzaak is van de Brabantse opleving: Ogbeche. De aanvaller scoort aan de lopende band en geeft zijn team vertrouwen om beter te presteren. Een publiekslieveling is geboren!

PEC Zwolle speelde dinsdagavond gelijk tegen AZ. Dat is niet opzienbarend. Twee leuk voetballende ploegen zorgden voor een vermakelijke wedstrijd die geen winnaar opleverde. Toch leek Zwolle er even met de overwinning vandoor te gaan. Bram van Polen schoot zijn strafschop echter hoog over. PEC Zwolle staat op dit moment op de vierde plaats en dat is keurig.

Willem II vinden we terug op de veertiende plaats, dus je zou zeggen dat het een gemakkelijke opgave wordt voor de club uit Overijssel. Ook de cijfers uit het verleden spreken in het voordeel van PEC. In de laatste zes onderlinge ontmoetingen wonnen de Zwollenaren vier keer.

Gezien dit gegeven, maar meer nog gezien het spel denken wij dat PEC Zwolle aankomend weekend in het gezellige Tilburg van Willem II gaat winnen: 2-0.
0
Shares