Voorbeschouwing Ajax – VVV Venlo (02-02-2019)

Ajax – VVV Venlo

Ajax kreeg zondagmiddag een pak op de broek in De Kuip waar Feyenoord met maar liefst 6-2 won. Een week eerder dacht Ajax nog aan de koppositie, maar deze kans werd vergooid met een gelijkspel tegen SC Heerenveen. Na het verlies tegen rivaal Feyenoord staat Ajax zelfs op flinke afstand van koploper PSV.

In Amsterdam zal men er doodziek van zijn. Terecht overigens want het is niet best wat men laat zien. Dieptepunt in de afgelopen twee wedstrijden was wat de ervaren Daley Blind liet zien. Hij kwam meerdere malen te laat, stapte niet of verkeerd in en won weinig duels. Dat moet beter.

VVV-Venlo heeft in Maurice Steijn een trainer die bij een aantal clubs wordt genoemd als opvolger van de zittende trainer. Langere tijd leek Steijn een optie in Utrecht, maar daar wordt Van den Brom van AZ overgenomen. Ook bij Feyenoord lijkt Steijn op het verlanglijstje te staan. Helemaal vreemd is dat niet. VVV staat, ondanks het verlies van FC Emmen, op een nette zevende plaats in de competitie en laat gewoon prima voetbal zien.

Ajax aast op revanche en wil dat in eigen huis behalen. Voor eigen publiek willen de Amsterdammers graag presteren. Wij voorspellen: 3-0

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares