Voorbeschouwing ADO Den Haag – Feyenoord (23-12-2018)

ADO Den Haag – Feyenoord

ADO Den Haag is bezig aan een redelijk seizoen, hoewel veel supporters hogere verwachtingen hadden. In elk geval werd er afgelopen weekend met 0-3 gewonnen van directe concurrent Willem II. Doelpunten van Falkenburg en Immers (twee stuks) zorgden zo voor drie punten voor de wat kleurloze ploeg van Fons Groenendijk. De kans is overigens aanwezig dat het allemaal nog minder fantasierijk wordt: El Khayati, de grote smaakmaker van de ploeg, heeft laten weten open te staan voor een vertrek.

Feyenoord had zondag een complete offday en zag hoe Fortuna Sittard met 0-2 won in De Kuip. Want veel meer dan toezien deden de Rotterdammers niet. Het is typerend voor het wisselvallige seizoen van Feyenoord dat sterke wedstrijden afwisselt met smadelijke nederlagen. In elk geval is duidelijk geworden dat de dromen van het kampioenschap nu echt voorbij zijn voor elke Rotterdammer met enig gevoel voor realisme.

Als Feyenoord op bezoek komt wil ADO nog wel eens boven zichzelf uitstijgen. Maar beide ploegen zijn niet in supervorm. Daarom is ADO Den Haag – Feyenoord dit jaar geen wedstrijd waar we ons massaal op zullen verhogen.

Wij voorspellen een gelijkspel: 1-1.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares