Voorbeschouwing ADO Den Haag – NAC Breda (27-10-2018)

ADO Den Haag – NAC Breda

ADO Den Haag stond in de vorige speelronde al na twee minuten spelen tegen een achterstand aan te kijken. Tegenstander VVV-Venlo liep daarop simpel uit naar een overwinning. De uitslag (2-0) was degelijk. Dat moet tegen NAC Breda toch beter. Zeker met de steun van de Haagse fans en de relatief zwakke tegenstander moet ADO op een overwinning kunnen rekenen in het eigen stadion.

Echter, NAC Breda had zondagmiddag een opsteker door gelijk te spelen in de derby tegen aartsrivaal Willem II. Na een saai begin, kwam de wedstrijd helemaal los en vielen er mooie doelpunten te noteren. Bij NAC waren Te Vrede en Rosheuvel (penalty) de mannen die voor de doelpunten zorgden. NAC bivakkeert nog steeds op de laatste plaats in de eredivisie, maar weet ook dat alles nog dicht bij elkaar zit. Het zal in Den Haag graag winnen in de wetenschap dat mede-rode lantaarndrager Groningen een lastige wedstrijd tegen PSV tegemoet gaat. Kortom: NAC moet ervoor gaan!

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. ADO Den Haag heeft gewoon een goed team dat de punten niet zomaar naar Brabant zal willen meegeven.

Geeft kwaliteit de doorslag? Dan wint Den Haag met 3-1.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares