Voorbeschouwing ADO Den Haag – PEC Zwolle (15-02-2019)

ADO Den Haag – PEC Zwolle

ADO Den Haag leed afgelopen weekend in Emmen een gevoelige nederlaag tegen de plaatselijke FC. Tegen het einde van de wedstrijd stond het elftal nog gelijk, maar een prachtige goal van Emmen-speler Anco Jansen deed het elftal van trainer Groenendijk de das om. Door de verliespartij in Drenthe staat ADO momenteel op de dertiende plek in de eredivisie. Dat houdt in dat de Hagenaars nog niet bevrijd zijn van de vrees voor nacompetitie.

Bij PEC Zwolle kan Jaap Stam waarschijnlijk in elke kroeg gratis drinken. PEC leek een rampzalig seizoen tegemoet te gaan, maar sinds de aanstelling van de oud-international werd er niet meer verloren. Afgelopen zaterdag nog werd er gelijkgespeeld tegen SC Heerenveen. In het Abe Lenstra Stadion werd het 1-1. Het betekende het eerste puntverlies van Zwolle in het jaar 2019, maar PEC kan nog net zo gemakkelijk in de Play Offs voor degradatie, als die voor Europees voetbal komen.

Waar het bij ADO Den Haag allemaal tegen lijkt te zitten, heerst bij PEC positiviteit. Toch is dat geen zekerheid voor drie punten.

ADO moet het nu gaan laten zien, want als de fanatieke fans nog langer moeten wachten… Wij gaan voor een 1-0 overwinning van ADO Den Haag.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares