Voorbeschouwing Ajax – Heracles Almelo (11-08-2018)

Ajax – Heracles Almelo

In Amsterdam is het morren al begonnen. Supporters plaatsen hun twijfels bij de keuzes van trainer Erik ten Hag. Die Ten Hag kwam afgelopen winter over van FC Utrecht en kent dus voor het eerst een seizoensstart in Amsterdam. Het zal hem niet heel goed bevallen met het kritische publiek dat meteen prestaties verwacht. Gelukkig wist de oefenmeester zijn elftal te versterken met zijn favoriete speler Zakaria Labyad. Ook Daley Blind en Dusan Tadic zullen Ajax een kwaliteitsimpuls geven. Maar er is nog veel onduidelijk in Amsterdam. Waar gaat Ziyech heen? Waar moet Neres spelen? Kortom: er is nog genoeg werk.

En dan is het lekker om te starten tegen een elftal dat op papier een mindere selectie heeft. Trainer John Stegeman verliet Heracles Almelo om bij jeugdliefde Go Ahead Eagles aan de slag te gaan en de relatief onbekende Duitser Frank Wormuth werd binnen gehaald. Zo gingen de Tukkers de voorbereiding in en dat verliep helemaal niet slecht. Heracles is er klaar voor.

Hoewel Ajax de boel nog niet op de rit heeft, heeft de Amsterdamse ploeg van Ten Hag ontegenzeggelijk veel kwaliteit in huis. Bovendien speelt Ajax thuis.

Daarom voorspellen wij een zege voor Ajax: 2-0.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares