Voorbeschouwing Ajax – NAC Breda (17-02-2019)

Ajax – NAC Breda

Ajax staat op nummer twee in de eredivisie. In Amsterdam zag men koploper PSV afgelopen weekend weer een punt verder uitlopen. Dat kwam door het verlies dat Ajax leed in Almelo waar Heracles de bovenliggende partij bleek. Fouten van Blind, De Jong en Onana zorgden er meerdere malen voor dat Ajax in de problemen kwam. Wat is er over van de club die voor de winterstop zo veel indruk maakte in binnen- en buitenland? Bij de supporters viert het chagrijn hoogtij en op social media is het gemopper op trainer Erik ten Hag begonnen.

Maar het kan nog erger. Daar weten ze in Breda alles van. NAC staat er uitermate beroerd voor. Het elftal van de ambitieuze trainer Mitchell van der Gaag vinden we op de achttiende plaats in de competitie. Afgelopen vrijdag was AZ met 0-3 te sterk in Brabant. Het gat met De Graafschap is maar twee punten dus er is nog helemaal niets zeker.

Ajax in eigen huis tegen NAC. De Amsterdammers moeten toch iets laten zien aan de fans na de zwakke prestaties van afgelopen weken.

Wij denken dat het gewoon een overwinning voor Ajax wordt: 5-0.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares