Voorbeschouwing Ajax – Willem II (03-11-2018)

Ajax – Willem II

Ajax zit in een bijzonder goede fase. De Amsterdammers doen het niet alleen uitstekend in de eigen eredivisie, ook Europees gaat het boven verwachting. Er worden goede prestaties geboekt tegen grote clubs als Bayern München en Benfica. Ook in eigen land lijkt het elftal van Erik ten Hag weinig te vrezen te hebben, al zal de Tukker balen van de achterstand op zijn vroegere werkgever PSV. In elk geval was de klassieker tegen Feyenoord nauwelijks een uitdaging voor Ajax dat met 3-0 won van de tien Rotterdammers. Kortom: geen vuiltje aan de lucht boven de Johan Cruijff Arena.

Ook bij Willem II is er weinig reden tot klagen. Oké, de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht was zondag nauwelijks het aanzien waard, maar daar was ook Utrecht debet aan. Al met al doet Willem II het helemaal niet slecht. Er wordt verzorgd voetbal gespeeld. Dat kun je ook aan trainer Koster wel overlaten. De verwachtingen en ambities zijn in Tilburg niet torenhoog en dat is altijd lekker voor een selectie.

Zondag moet Willem II bij Ajax op bezoek. Er waren tijden dat dit spectaculaire wedstrijden waren waarbij Willem II nog wel eens wist te stunten. Dat zal deze editie niet zo zijn.

Wij voorspellen dat Ajax wint met 3-0.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares