Voorbeschouwing De Graafschap – Feyenoord (12-08-2018)

De Graafschap – Feyenoord

Het feest in Doetinchem was ongekend groot toen het elftal van Henk de Groot wist te promoveren door in de nacompetitie FC Almere City te verslaan. En eerlijk is eerlijk: De Graafschap hoort in de eredivisie. Het stadion en de entourage zijn fantastisch, evenals de mooie historie van de club. Maar op sportief gebied is de twijfel groot. Er werd in de voorbereiding verloren van amateurclub IJsselmeevogels. De superboeren krijgen het dus nog heel lastig om zich te handhaven.

Thuis beginnen tegen Feyenoord is sportief gezien niet lekker, maar het zorgt ongetwijfeld voor een uitverkochte Vijverberg. De Rotterdammers willen weer meedoen om het kampioenschap. Het ietwat luxueuze keepersprobleem werd opgelost door Jones te verkopen en Yassin Ayoub werd aan de selectie toegevoegd. Of dat genoeg is voor een kampioensfeest op de Coolsingel valt nog te bezien.

Naar verwachting is Feyenoord wel sterk genoeg om in de eerste competitieronde van De Graafschap te winnen. Dit ondanks de mogelijke afwezigheid van de geblesseerde Ayoub. De Rotterdamse ploeg van Giovanni van Bronckhorst raakte wel El Ahmadi kwijt, maar houdt nog genoeg kwaliteit over.

Daarom dus geen valse start voor Feyenoord in Doetinchem: 0-3.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares