Voorbeschouwing De Graafschap – Vitesse (23-12-2018)

De Graafschap – Vitesse

De Graafschap verloor zondagmiddag niet in de Johan Cruijff Arena. Het werd gewoonweg afgeslacht door Ajax. Inmiddels zijn de superboeren zelfs belandt op de laatste plaats in de eredivisie en dat lijkt nog terecht ook gezien de afgelopen weken. Dat de ploeg van Henk de Jong voetballend tekort komt is geen schande gezien het beschikbare budget. Maar dan moet je met strijd en passie alles wat in je zit geven. Die mentaliteit lijkt ook te ontbreken. De aanhang zou meer moeten krijgen… Die is hondstrouw.

Bij Vitesse zullen ze met een schuin oog ietwat jaloers kijken naar de fans van De Graafschap. Hoewel Vitesse de laatste jaren een echte subtopper is, zit de Gelredome bijna nooit geheel vol. Toch valt er bij Vitesse echt wel wat te beleven op voetbalgebied. Slutsky probeert zijn elftal verzorgd te laten spelen en gaat steevast voor de winst. Tegen VVV Venlo lukte dat afgelopen weekend. De Arnhemmers wonnen met 2-1.

De Graafschap speelt in eigen huis tegen provinciegenoot Vitesse. Dat scheelt, maar het is armoe troef bij de Doetinchemmers. Het is gewoon niet goed genoeg wat De Graafschap laat zien. En er komt dan een moment dat de trainer het slachtoffer wordt.

In elk geval denken wij dat Vitesse wint op De Vijverberg: 0-3.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares