Voorbeschouwing Excelsior – FC Emmen (17-02-2019)

Excelsior – FC Emmen

Excelsior lijkt langzaamaan weg te zakken in de problemen. De Rotterdammers kregen een pak slaag van Fortuna Sittard dat vier keer scoorde. Namens Excelsior deed Mesaoud iets terug. De uitslag was wel geflatteerd, maar dat neemt niet weg dat Excelsior op de zestiende plaats staat. Voor de Rotterdammers is het fijn dat alles vrij dicht bij elkaar staat, dus binnen twee wedstrijden kan men zomaar weer op de elfde plaats staan. Dan is een wedstrijd tegen FC Emmen op papier wel lekker.

Let op: op papier! Want FC Emmen doet het helemaal niet slecht. Iedereen weet nog hoe Emmen punten van PSV af wist te pakken. Zondagmiddag struikelde ADO Den Haag in Drenthe. Met name de 3-2 van Anco Jansen was een doelpunt om in te lijsten. Zo is FC Emmen een club die nog kan degraderen, maar heel goed meedoet met meer ervaren eredivisieploegen. En dat is gewoonweg een prestatie van formaat.

Deze wedstrijd voorspellen is lastig, maar dat geldt misschien wel voor alle wedstrijden in de vaderlandse competitie. Toch lijken Excelsior en FC Emmen op dit moment erg aan elkaar gewaagd.

De vorm van de dag zal een belangrijke rol spelen. Wij vullen een gelijkspel in: 1-1.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares