Voorbeschouwing Excelsior - Feyenoord (03-02-2019)

Excelsior - Feyenoord

Excelsior is de huidige nummer vijftien van de eredivisie en leek een beetje als grijze muis dit seizoen door te komen , maar na een aantal mindere momenten moeten de Rotterdammers toch een beetje uit gaan kijken. Slechts één punt boven FC Groningen, en dus plaatsen om te strijden tegen degradatie in de Play-offs, staat Excelsior. Wel werd er afgelopen weekend gewonnen van De Graafschap.

Feyenoord maakte een ongekende zondagmiddag mee. De Kuip kolkte als nimmer tevoren toen de club uit Rotterdam-Zuid van aartsvijand Ajax won. Het was waarlijk spectaculair om te zien hoe Feyenoord met maar liefst 6-2 won van de Amsterdamse rivaal. Nu leek het spel van Ajax natuurlijk nergens naar en is de verdediging van het team van Ten Hag in 2019 zo lek als een mandje: toch moet je het maar doen. Feyenoord deed het en maakte de fans trots.

Er zijn prettigere momenten om tegen Feyenoord te spelen dan na een grote zege in de klassieker. Het zelfvertrouwen van het elftal van Giovanni van Bronckhorst zal nooit meer groter worden dan deze week. Lukt het Excelsior om de grote broer terug op aarde te krijgen?

Wij denken van niet. Daarom noteren wij een voorspelling van: 0-3.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares