Voorbeschouwing FC Emmen – Feyenoord (09-12-2018)

FC Emmen – Feyenoord

Op de vijftiende plaats in de eredivisie vinden we FC Emmen. Het elftal van Dick Lukkien werd vooraf gezien als de gedoodverfde degradatiekandidaat, maar blijkt volop mee te kunnen doen om lijfsbehoud. Afgelopen weekend werd er in Arnhem knap gelijkgespeeld tegen Vitesse. Na de 1-0 van Linssen was het Cavlan die de gelijkmaker scoorde en Emmen in het zoveelste feestje dompelde. Een nog groter feest zal het worden als een club uit de traditionele top drie punten worden afgesnoept.

Maar Feyenoord zal in Drenthe niet voor Sinterklaas willen spelen. Bovendien is iedereen in Rotterdam weer positief na de overwinning op koploper PSV. En nog steeds zijn er Feyenoorders die geloven in de titel. Dat is leuk, maar ook wat naïef. Toch was het knap dat Feyenoord de Eindhovenaren versloeg. Al na een half uur hadden Jorgensen en Larsson De Kuip in extase gebracht. Het zorgt er in elk geval voor dat Feyenoord nog steeds op de derde plaats staat. Maar het gat met Ajax en PSV lijkt te groot.

Feyenoord heeft natuurlijk wel meer kwaliteit in huis dan Emmen. Maar op een gekke dag en met veel wilskracht kan er veel gebeuren.

Toch denken wij dat de Rotterdammers winnen: 0-2.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares