Voorbeschouwing FC Emmen – NAC Breda (10-11-2018)

FC Emmen – NAC Breda

FC Emmen kwam door een inschattingsfout van doelman Scherpen op achterstand bij SC Heerenveen, maar speelde uiteindelijk met 1-1 gelijk na een late treffer van Niemeijer. Dus weer een punt erbij. Emmen staat op de 16e plaats in de eredivisie en heeft natuurlijk het doel zich te handhaven in de eredivisie. Het zou een prestatie van niveau zijn als dat lukt.

Met nummer 17 NAC als tegenstander zal Emmen goede zaken willen doen. Een overwinning kan voor beide ploegen van grote invloed zijn. NAC lijkt de weg omhoog te hebben gevonden, al is het nog wel moeizaam. De Parel van het Zuiden won afgelopen weekend in eigen huis van nummer vier Heracles met 2-1. Doelpunten van Ilic en Te Vrede maakten het feestje mogelijk. Na een zeer zwakke start lijkt Mitchell van der Gaag het dus voor elkaar te hebben bij NAC. Het smaakt in Breda naar meer. En naar bier.

FC Emmen – NAC Breda is een wedstrijd die zich lastig laat voorspellen. Beide ploegen lijken aan elkaar gewaagd. Het verleden van de Bredanaars is natuurlijk grootser en roemruchter. Maar dat zegt niet zo veel.

Misschien wordt het een gelijkspel. Niet dat beide ploegen er veel mee opschieten… Toch gaan we ervoor: 2-2.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares