Voorbeschouwing FC Groningen – Feyenoord (17-02-2019)

FC Groningen – Feyenoord

FC Groningen begon heel zwak aan de competitie, maar heeft in 2019 de weg naar boven gevonden. De 2-1 overwinning op Vitesse die zondag geboekt werd is knap, al zitten de Arnhemmers een beetje in de hoek waar de klappen vallen. Desalniettemin is het een goede prestatie dat Groningen op de twaalfde plaats staat. Dit houdt overigens niet in dat het elftal van Danny Buijs veilig is. Het ligt allemaal bijzonder dicht bij elkaar in de eredivisie.

Feyenoord is bezig aan weer een teleurstellend seizoen. Zijn de Rotterdammers nog wel een topclub op sportief gebied? Natuurlijk is Feyenoord een club met landelijke uitstraling en veel fans, maar op PSV en Ajax blijven ze toch een beetje achter in De Kuip. Hoe lang dat iconische stadion nog gebruikt wordt is nog maar de vraag. De trouwe aanhang lijkt voorkeur te hebben voor een langer verblijf in de goede oude Kuip, maar als je verder wilt, lijkt een nieuw onderkomen noodzakelijk. Spannende tijden in Rotterdam. Vooral in de bestuurskamer.

FC Groningen is bezig aan een goede periode. Feyenoord won met 4-0 van De Graafschap. Dus moet kwaliteit de doorslag geven.

Wij denken dat Feyenoord beter is. Daarom voorspellen wij: 1-3.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares