Voorbeschouwing FC Utrecht - Feyenoord (31-03-2019)

FC Utrecht - Feyenoord

FC Utrecht was voor de interlandbreak aan een goede reeks bezig en aast nog steeds op de vierde plaats, al lijkt het gat van zeven punten met AZ wel wat groot. Alles wat Utrechts is richtte zich de afgelopen dagen vol woede op de KNVB die besloot niet stil te staan bij het tramdrama dat zich in de Domstad afspeelde. FC Utrecht en Feyenoord staat zondagmiddag wel stil bij de gebeurtenissen. Daarvoor verdienen beide clubs veel respect. Maar daarna mag de strijd losbarsten. Gaat FC Utrecht het voor eigen publiek eindelijk eens echt waarmaken?

Komend weekend komt Feyenoord dus op bezoek in de Galgenwaard. De Rotterdammers staan op de derde plek en willen deze verdedigen. Verder lijken de Rotterdammers wel uitgespeeld. Er is niks meer te winnen. Als het elftal van Giovanni van Bronckhorst zijn wedstrijdjes blijft winnen wordt Feyenoord derde. Meer zat er ook niet in trouwens. In Rotterdam is men nog altijd bezig met de plannen voor een nieuw stadion. Misschien heeft Feyenoord die impuls nodig om weer echt mee te gaan doen.

FC Utrecht doet het, over het algemeen, in uitwedstrijden beter dan thuis. De wedstrijden tegen Heracles en NAC zijn daar goede voorbeelden van.

Echter, PSV had het lastig in Galgenwaard. Wij noteren een gelijkspel: 1-1.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares