Voorbeschouwing FC Utrecht – PEC Zwolle (19-08-2018)

FC Utrecht – PEC Zwolle

FC Utrecht wist van te voren dat het lastig zou worden om de uitwedstrijd bij PSV te winnen. Om de schade te beperken ging Utrecht met een verdedigende opstelling van start. Het mocht niet baten. 4-0 was de uitslag. De Utrechters hebben dit dus vast gehad en kunnen nu vooruit kijken. Er is afgelopen zomer goed geïnvesteerd in het elftal. De sterke Zweed Bergstrom lijkt nog zonder te spelen de harten van de fans te veroveren terwijl mannen als Gustafson en Van Overeem zonder meer goede spelers zijn voor FC Utrecht.

Daarnaast werden er nog wat onbekendere spelers aangetrokken en verraste Utrecht afgelopen zondag met het huren van Tannane. De voorhoedespeler zal op den duur de nog niet fitte Makienog moeten bedienen. Als dat gaat lopen, doet FC Utrecht weer mee in de subtop.

Dan is het wel handig als Utrecht in eigen huis drie punten pakt tegen PEC Zwolle. Dat is geen zekerheidje voor de domstedelingen, want PEC heeft laten zien over een goed team te beschikken. Ook vorig seizoen stelde Zwolle niet teleur. Er was tegen Heerenveen wel een valse start in eigen huis (2-3), maar met PEC Zwolle komt het echt wel goed dit jaar.

FC Utrecht speelt thuis en dat voordeel kan doorslaggevend zijn. Bovendien wil Utrecht zich laten zien aan de eigen fans.

Daarom voorspellen wij een overwinning voor FC Utrecht: 2-1.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares