Voorbeschouwing Feyenoord – FC Groningen (25-11-2018)

Feyenoord – FC Groningen

Feyenoord, ooit Nederlands eerste winnaar van de Europacup 1, is momenteel in een strijd met zichzelf verwikkeld. Natuurlijk is er de discussie over De Kuip. Moet Feyenoord dat stadion waar het zo nauw mee verbonden is echt gaan verlaten? En dan nog de sportieve zaken. Na een aantal aardige jaren, met een kampioenschap als hoogtepunt, gaat het momenteel minder met de club. Niet dat er direct reden tot zorgen is, maar Feyenoord wil zo graag meedingen naar het landskampioenschap. En misschien is het probleem wel dat direct betrokkenen denken dat het nog mogelijk is ook. Er moet echt meer kwaliteit op het veld komen om dat te bewerkstelligen.

Maar goed: ook FC Groningen heeft te maken met dit soort problemen. De laatste weken was directeur Nijland de meest genoemde man rond de club. Dit zou in goede dagen niet zo zijn. Dan gaat het over die onpasseerbare keeper of veelscorende spits. Beiden ontbreken overigens bij FC Groningen. Wel hebben ze de zestiende plaats in handen.

Maar Groningen wil niet degraderen en moet dus hard op zoek naar punten. Dat wordt moeizaam. Zeker als je het in De Kuip op moet nemen tegen Feyenoord.

Wij voorspellen een thuisoverwinning voor de Rotterdammers: 3-1.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares