Voorbeschouwing Feyenoord – Heracles Almelo (13-04-2019)

Feyenoord – Heracles Almelo

Feyenoord heeft de derde plek in de eredivisie terug na een goede overwinning op VVV Venlo. 0-3 werd het in Limburg door doelpunten van Larsson Jörgensen en Malacia. Dat is een opsteker voor de Rotterdammers die de afgelopen weken teleurstellende resultaten boekten en de derde plaats zelfs kwijt raakten aan AZ.

De Alkmaarders verloren echter punten bij De Graafschap waardoor Feyenoord de lachende derde is. Grote vraag in De Kuip is inmiddels wie toch de opvolger van Technisch Directeur Martin van Geel moet worden. Namen worden genoemd, maar de vraag is wie er in wil springen bij het altijd onrustige Feyenoord.

Rust heerst er de laatste jaren wel bij Heracles. Waar de club uit Almelo vroeger het lelijke eendje uit de eerste divisie leek, is het momenteel de enige eredivisieclub in de regio Twente. Met name in Enschede doet dat pijn. Maar bij Heracles doen ze geen gekke dingen en overheerst de nuchterheid. Dat pakt goed uit. Een keurige zesde plaats in de eredivisie is momenteel het resultaat. Daar is niks mis mee.

Feyenoord moet in eigen huis wel winnen van Heracles om AZ niet weer langszij te zien komen. En wij denken dat dat lukt: 2-0.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares