Voorbeschouwing Feyenoord – NAC Breda (02-09-2018)

Feyenoord – NAC Breda

Feyenoord had in het Abe Lenstra maar drie minuten nodig om tot scoren te komen. De goal van Jens Toornstra bleek de opmars voor een doelpuntrijke middag van de Rotterdamse ploeg en Heerenveen. Zeker toen Van Persie na een klein kwartier spelen de 2-0 binnen wist te schieten was er blijdschap bij Feyenoord. Uiteindelijk bracht het zich zelf in de problemen door Heerenveen drie goals te laten maken. De 3-5 van Ayoub was bevrijdend. Na de belabberde start van het team van Giovanni van Bronckhorst geeft dit wat lucht.

Komende zondag neemt Feyenoord het in de eigen Kuip op tegen NAC Breda. De Brabanders vinden we terug op de veertiende plek van de ranglijst. De ploeg van Mitchell van der Gaag speelde afgelopen weekend tegen Excelsior en zal daar geen goede herinneringen aan bewaren. De Rotterdammers waren met 2-0 te sterk voor NAC dat met Niemczycki een kleine doelman had opgesteld. Daar moet verandering in komen. Ondermeer Van Leer wordt genoemd als reddende engel van het team van NAC.

Hoewel Feyenoord natuurlijk verre van fantastisch speelt, het liet immers Heerenveen op vrij eenvoudige wijze terugkomen in de wedstrijd, is het zondag wel de favoriet voor de wedstrijd tegen NAC Breda.

Wij voorspellen daarom een volgende Rotterdamse overwinning: 3-0.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares