Voorbeschouwing Feyenoord – PEC Zwolle (21-10-2018)

Feyenoord – PEC Zwolle

Feyenoord kent wederom een seizoen waarin het niet goed genoeg is om mee te strijden voor het kampioenschap. Het team van Giovanni van Bronckhorst staat weliswaar op de derde plaats, maar is duidelijk de mindere van Ajax en PSV. Het is jammer voor de trouwe supporters die het succes van enkele jaren geleden naar meer vonden smaken, maar Feyenoord heeft met deze selectie geen materiaal om uit te blinken. De sterkere spelers zijn inmiddels op een leeftijd gekomen dat ze gaan stoppen en het is dus de vraag wat er vanuit de jeugd bij kan komen om de schaal weer naar Rotterdam-Zuid te brengen.

Ondertussen in PEC Zwolle bezig aan een wat grijs seizoen. De Zwollenaren staan op de tiende plek en doen dus mee om het behalen van Play-Offs om Europees voetbal. Maar is het allemaal sprankelend en indrukwekkend? Nee. Wel heeft het met Namli en Flemming een leuk middenveld. In de voorhoede zorgen Vito van Crooy en Mike van Duinen voor de doelpunten. Al met al een keurig elftal voor de middenmoot en daar voldoet het elftal van trainer John van ’t Schip moeiteloos aan.

Feyenoord speelt in de eigen Kuip tegen Zwolle. Dat is niet alleen leuk, maar ook een enorm voordeel voor de Rotterdammers.

Die winnen dan ook: 3-1.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares