Voorbeschouwing Feyenoord – SC Heerenveen (04-04-2019)

Feyenoord – SC Heerenveen

Wat een domper beleefde Feyenoord afgelopen zondag in de Utrechtse Galgenwaard toen Timo Letschert al koppend de 3-2 op het scorebord zette en de Rotterdammers zo naar de vierde plaats stuurde. En het zat al niet mee. Om onbekende redenen speelde Steven Berghuis niet in de basis van Feyenoord. Van Bronckhorst liet hem wel invallen. Berghuis toonde meteen aan hoe belangrijk hij is voor Feyenoord. Aangezien Feyenoord derde wil worden kan men beter maar genoegen nemen met de eventuele nukken van vedette Berghuis. De rest is namelijk (op Van Persie na) middelmaat in de huidige vorm.

Meer middelmaat vinden we bij de tegenstander van komende speelronde: SC Heerenveen. En dan bedoelen we middelmaat op het veld. Bestuurlijk is het al jaren ver onder de maat in het Abe Lenstra Stadion waar men van het eens zo mooie en trotse SC Heerenveen een meelijwekkende bende aan het maken is.

Maar goed: laten we ons op het voetbal richten. SC Heerenveen speelde afgelopen weekend tegen Excelsior en won in de laatste seconde dankzij een goal van Van Amersfoort. Daar is ook het meeste wel mee gezegd.

Feyenoord gaat in eigen huis van dit Heerenveen winnen. Wij gokken op 2-0.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares