Voorbeschouwing Feyenoord – Vitesse (30-09-2018)

Feyenoord – Vitesse

Feyenoord won zondagmiddag in De Kuip van FC Utrecht, maar speelde verre van goed. Ook de tegenstander liet het afweten dus echt leuk werd het niet. Het weer zat ook al niet mee. Snel vergeten dus, al liet Robin van Persie zien nog steeds van wereldklasse te zijn. Steven Berghuis liet met een lachwekkende valpartij vooral zien een naar mannetje te zijn. Zonde, want hij kan zo goed voetballen. Het vizier gaat bij het elftal van Giovanni van Bronckhorst gericht worden op Vitesse dat tot op heden beter gepresteerd heeft dan FC Utrecht.

Al speelde Vitesse zaterdagavond wel in eigen huis gelijk tegen ADO Den Haag. Het zal een Arnhems incident zijn. Al speelde ADO het netjes uit. Toch is Vitesse gewoonweg beter dan ADO. Tegen Feyenoord zal Vitesse het overigens moeten doen zonder van der Werff. De verdediger werd in de blessuretijd van het veld gestuurd door scheidsrechter Manschot.

Feyenoord en Vitesse zijn ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Wie wint valt lastig te voorspellen. Vitesse heeft ongetwijfeld geleerd van de wedstrijd tegen Den Haag en is gebrand op een overwinning in Rotterdam.

Of dat gaat lukken valt te betwijfelen. Wij voorspellen een gelijkspel: 1-1.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares