Voorbeschouwing Feyenoord – VVV-Venlo (06-12-2018)

Feyenoord – VVV-Venlo

Feyenoord begint een beetje lachwekkend te worden. Niet zozeer om het voetbal dat de club laat zien. Dat is best behoorlijk. Maar elke keer melden betrokkenen dat Feyenoord een topteam heeft (Jorgensen) of mee kan doen om het kampioenschap (Toornstra) en dat is natuurlijk nonsens. Feyenoord komt enorm te kort om mee te doen om de titel. Na Ajax en PSV heeft het team van Van Bronckhorst wel de titel ‘Best of the rest’ duidelijk in het vizier. Wie realistisch is zal daar genoegen mee nemen. Zondag nog was Feyenoord kansloos tegen Ajax. En al helemaal toen het na zes minuten met tien man kwam te staan. Dat had overigens ook een minuut of drie eerder gekund toen Toornstra ontsnapte aan een rode kaart.

VVV-Venlo staat knap op de zesde plaats in de eredivisie en dat is prima. VVV hield maar een punt over aan het treffen met Emmen, maar zulke dingen gebeuren. Daar hoeft niemand wakker van te liggen in Venlo. Wel blijven de knappe prestaties van Maurice Steijn een beetje onderbelicht, want die doet daar in het zuiden in alle rust uitstekend werk. En dat doet hij al een aantal jaren. Knap! Tijd voor een stapje hogerop?

Feyenoord zal in De Kuip wel winnen van VVV. Het team van Giovanni van Bronckhorst heeft gewoonweg meer kwaliteit dan dat van Steijn.

Wij denken aan een zuinige 2-0 uitslag.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares