Voorbeschouwing Feyenoord – Willem II (16-03-2019)

Feyenoord – Willem II

Feyenoord was de laatste dagen vooral in het nieuws vanwege de aanstelling van Jaap Stam als trainer voor het volgende seizoen. In eerste instantie had Feyenoord interesse in meer ervaren kandidaten als Dick Advocaat en Louis van Gaal. Dat de Rotterdammers nu uitkomen op de minder ervaren oefenmeester Jaap Stam is op zijn minst opvallend en getuigt van weinig visie en beleid in De Kuip. Ook werd er nog gevoetbald. Tegen Vitesse om precies te zijn. 1-1 werd het. Kokcu was de man die namens Feyenoord scoorde in de blessuretijd van de eerste helft. Meteen na rust was het feest voorbij toen Dauda namens de Arnhemmers gelijk maakten.

Willem II verkeert in een euforie waar het de komende weken niet meer uit zal komen. De bekerfinale werd bereikt door AZ te verslaan na strafschoppen. Het feest in Tilburg was enorm en zonder wanklank. Afgelopen weekend werd er ook nog gewonnen van De Graafschap. In Tilburg loopt men op wolken. En dat allemaal dankzij de tricolores.

Feyenoord zal de Brabanders graag terug op aarde zetten. Voordeel daarbij is het thuis spelen, want de Rotterdammers winnen vaker thuis dan uit.

Wij voorspellen dat dit komende speelronde ook gaat lukken: 2-0.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares