Voorbeschouwing Fortuna Sittard – ADO Den Haag (03-04-2019)

Fortuna Sittard – ADO Den Haag

Fortuna Sittard begon leuk en goed aan deze jaargang van de eredivisie, maar is toch een beetje in de gevarenzone gekomen. De Limburgers staan momenteel op de veertiende plek in de vaderlandse competitie en verloren afgelopen zaterdag in Tilburg van Willem II. 3-2 werd het ondanks doelpunten van Novakovich en Ninaj. Overigens zal Balic er tegen ADO niet bij zijn; hij kreeg een rode kaart in de afgelopen speelronde.

ADO Den Haag staat maar één plekje hoger dan opponent Fortuna Sittard. De Haagse formatie speelde afgelopen weekend met 3-3 gelijk in een hoogst aantrekkelijke wedstrijd tegen Vitesse. Becker opende de score waarna Immers twee keer succesvol was. Echter, bij Vitesse stond Buitink op. Met drie treffers openbaarde hij zich als de reddende engel van de Arnhemmers. Toch is het knap van het elftal van Fons Groenendijk dat lager geklasseerd staat dan de Arnhemmers. Met een zelfde aanpak moet het toch mogelijk zijn om drie punten uit Sittard mee naar Den Haag te nemen.

Omdat Fortuna Sittard jarenlang in een lagere afdeling dan de eredivisie doorbracht, is het niet erg noodzakelijk om naar het verleden tussen deze ploegen te kijken.

Dan maar naar kijken naar pure kwaliteit. En dan schatten wij ADO iets hoger in en noteren: 1-2.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares