Voorbeschouwing Fortuna Sittard – AZ (07-12-2018)

Fortuna Sittard – AZ

Fortuna Sittard en AZ openen vrijdagavond het bal. De Limburgers staan op een knappe tiende plaats, al werd er afgelopen weekend wel verloren van SC Heerenveen ondanks een goal van Lamprou. Toch is het knap wat Fortuna Sittard laat zien. De ploeg van Kevin Hofland is er één om rekening mee te houden. Handhaving zal de doelstelling zijn. Als Fortuna zo doorgaat wordt die al snel in het nieuwe jaar behaald.

AZ heeft ongetwijfeld ook een doelstelling. De Alkmaarders willen zich plaatsen voor Play-Offs maar staat er niet al te briljant voor. Het team van John van den Brom staat weliswaar achtste (en dat geeft recht op Play-Offs) maar de laatste weken gaat het niet geweldig bij AZ. Afgelopen weekend nog werd er met 0-2 verloren van Willem II. AZ zal toch punten moeten gaan pakken om weer mee te mogen doen om Europees voetbal aan het einde van de rit. Bovendien zal Van den Brom met een feestje afscheid willen nemen van de club.

Fortuna Sittard lijkt een mooie wedstrijd om punten te pakken voor AZ, maar de Limburgers zijn in goede vorm en AZ dus niet.

Daarom gaan wij uit van een gelijkspel: 2-2.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares