Voorbeschouwing Fortuna Sittard – FC Utrecht (01-09-2018)

Fortuna Sittard – FC Utrecht

Op de zeventiende plaats van de ranglijst vinden we Fortuna Sittard terug. Dat is natuurlijk heel leuk, maar de Limburgse ambities zullen toch verder gaan dan deze positie. Ondanks een goal van Semedo werd er afgelopen weekend verloren van ADO Den Haag. Fortuna wil graag beter, maar de vraag is of het kan.

In Utrecht was zondagmiddag scheidsrechter Danny Makkelie de gebeten hond na het gelijkspel tegen VVV Venlo. En hoewel deze arbiter de plaatselijke FC in het verleden vaak heeft benadeeld, moet toch gezegd worden dat het team van Jean-Paul de Jong de hand in eigen boezem had moeten steken. FC Utrecht heeft simpelweg te veel kansen nodig om tot doelpunten te komen. Spits Gyrano Kerk blijft elke week kansen missen, maar geniet nog altijd het vertrouwen van de technische staf. In de Galgenwaard heeft men inmiddels de hoop gevestigd op Simon Makienok. De boomlange spits maakte na blessureleed zondag zijn debuut.

FC Utrecht heeft gewoon een hele goede ploeg. Maar de aanval lijkt de achilleshiel te zijn. Toch denken wij dat het team uit de Domstad weet te winnen van Fortuna Sittard. Anders zullen de zorg en de druk op de trainersstaf toenemen.

Wij voorspellen: 0-1.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares