Voorbeschouwing Fortuna Sittard – PSV (18-08-2018)

Fortuna Sittard – PSV

Fortuna Sittard is teruggekeerd in de eredivisie met een gelijkspel. En dat is toch lekker. Goed: het was (met alle respect) Excelsior waar tegen gespeeld werd. Maar dan moet je het nog wel waarmaken. De goal van Smeets mocht er trouwens ook wezen. Het was dan wel een voorzet, maar hij vloog mooi in het doel. Nu gaat Fortuna oud-speler Mark van Bommel ontvangen.

Want Van Bommel is momenteel trainer van PSV en komt dus komend weekend op bezoek in Sittard. Leuk detail is dat ook oud-trainer Bert van Marwijk mee komt. Hij is momenteel als adviseur van de Eindhovense trainersstaf werkzaam. PSV kende een uitstekende competitiestart. In eigen huis werd een onthutsend zwak FC Utrecht met 4-0 verslagen. De ogen waren vooral gericht op Ajax als kampioenskandidaat, maar PSV heeft laten zien leuk te willen voetballen en mee te doen om de titel.

Omdat het jaren geleden is dat Fortuna Sittard en PSV in competitieverband tegen elkaar gespeeld hebben is het zinloos om naar de laatste onderlinge resultaten te kijken. Bovendien kunnen we zeggen dat PSV natuurlijk torenhoog favoriet is voor dit duel.

De gunfactor ligt in een deel van Nederland bij Fortuna, maar PSV zal winnen: 0-3.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares