Voorbeschouwing Heracles Almelo – Ajax (09-02-2019)

Heracles Almelo – Ajax

Wat is er met Heracles Almelo aan de hand? De club die zo aardig begon aan de competitie is diep weggezakt. Er wordt niet meer gewonnen door de Tukkers. Ook in de wat saaie wedstrijd tegen ADO Den Haag kon Heracles geen stempel drukken. Uiteindelijk was het ADO-aanvaller Necid die de ploeg uit het oosten de nek omdraaide. Heracles staat nog op een achtste plek, maar dat is puur gebaseerd op de goede competitiestart. Dat zou wel eens de redding van de sympathieke trainer Frank Wormuth kunnen zijn.

Ajax kreeg bakken kritiek over zich heen toen het na de winterstop even wat minder ging. Eerst was er een gelijkspel tegen Heerenveen en toen de nederlaag tegen rivaal Feyenoord in Rotterdam. Dat is niet fijn. Dus moest het elftal van Erik ten Hag orde op zaken stellen. Dat deed het en VVV-Venlo was het slachtoffer. 6-0 werd het zaterdagavond in Amsterdam. Met name de goal van Dolberg, na knap aangeven van Van de Beek, is het vermelden waard. Maar ook de andere goals waren verre van intikkers.

Is Ajax op de weg terug? En gaat het nog een poging krijgen om PSV in te halen voor de koppositie?

Ajax heeft het wel eens lastig in Almelo, maar gezien de vorm van Heracles durven wij een prognose in het voordeel van de Amsterdammers te doen: 0-3.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares