Voorbeschouwing Heracles Almelo – De Graafschap (21-09-2018)

Heracles Almelo – De Graafschap

Heracles Almelo is bezig aan een uitstekend seizoen, en dat zullen weinigen vooraf gedacht hebben. De Tukkers hebben in Frank Wormuth een prima trainer gevonden en zien de ploeg wekelijks tot goede prestaties komen. Daarin is de almaar trefzekere Peterson een belangrijke schakel. Al zes keer trof hij doel voor de Almeloërs. Twee daarvan maakte hij er in de afgelopen speelronde in het Abe Lenstra Stadion waar SC Heerenveen met 3-5 werd verslagen. De overige goals voor Heracles kwamen van Dalmau, Duarte en Osman. Heracles Almelo staat op de vierde plaats in de eredivisie en dat is niet eens onterecht.

Dat De Graafschap een moeizaam seizoen tegemoet zou gaan was vooraf bekend. Trainer Henk de Jong noemt zijn team een Eerste divisieploeg in de eredivisie. Dat is best aardig samengevat. Maar met strijd en passie, de kernwaarden van de club, kun je een eind komen. En daar ontbrak het precies aan tegen VVV-Venlo. De Limburgers wonnen daardoor met 1-2 in Doetinchem en dat verdienen de fanatieke superboeren niet.

Tegen Heracles zal De Graafschap dus uit een ander vaatje moeten tappen. Maar dan nog is de kans dat de club uit de achterhoek met de winst aan de haal gaat zeer klein.

Wij denken dat Heracles wint: 2-0.
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares